דג סלמון בתנור מתכון מאת – Rada Solomon
מרכיבי המנה –
7-8 חתיכות פילה סלמון עבות עדיף טרי
3 כפות רוטב טריאקי
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק
3 כפות רוטב סויה
לימון סחוט
מלח גס ופלפל שחור
1 כף שמן זית
1/4 כוס סוכר חום
5 שיני שום כתושות
דג סלמון אפוי בתנור
הכנת המנה –
לעסות טוב טוב את הדגים ולהכניס למקרר לחצי שעה ספיגת טעמים
להוציא ולשים בתבנית ולכסות בנייר כסף
להכניס לתנור 170 מעלות 15 דקות עם נייר כסף
וכרבע שעה בלי נייר כסף על מצב טורבו
בהצלחה