קטגוריות
דגים חגים ראש השנה

גפילטע פיש לחג

גפילטע פיש – מתכון גילה עדי 
מרכיבי המנה –
1 ק”ג דג קרפיון
2 בצלים
2 כפות סוכר
פלפל שחור הרבה
2 ביצים
מלח
כף גדושה קמח מצה
הכנת המנה –
לבקש להוציא שידרה ועצמות ולטחון. לשמור את הראש
לקצוץ  2 בצלים  ולערבב עם הדג הטחון  ולהוסיף 2 כפות סוכר  פלפל שחור מלח 2 ביצים קמח מצה. לשים את התערובת במקרר לספיגת טעמים
לרוטב-
4 כוסות מים 2 בצלים פרוסים דק
3 גזרים פרוסים לטבעות 2 עלי דפנה
להרתיח לתקן טעמים מי שאוהב יותר מתוק זה הזמן
להרתיח כ 20
ליצור קציצות למלא גם את ראש הדג גם בתערובת ולהכניס לציר להרתיח כשעתיים בחום נמוך
לשים במקרר.
לחזרת
4 סלקים (אני אופה בתנור)
לגרד את הסלק בפומפיה
לגרד את שורש החזרת
1 ראש חזרת
חומץ
קורט מלח
2 כפות סוכר
לערבב היטב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *