מתכון – רונית אוזנה פרץ
עוגיות יויו / רונית פרץ
מרכיבי העוגה-
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
אבקת אפיה
סוכר וניל
קמח כ- 4 כוסות
עוגיות יויו
הכנת העוגה –
ללוש היטב במיקסר ואת הקמח בהדרגה
עד שמתקבל בצק רך ונעים למגע
שמים את הבצק בשקית למנוחה שעה
מומלץ להכפיל כמויות .
ליצור כדורים ולהניח על ניר משומן ליצור טבעות ולהניח למנוחה חצי שעה
לטגן בשמן עמוק.
ולטבול בסירופ וקוקוס
לסירופ-
קילו סוכר
3 כוסות מים
סוכר וניל
מיץ מחצי לימון
להרתיח ולבשל על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים באהבה רונית פרץ