מתכון מאת – רונית אוזנה פרץ
עוגת דבש קלאסית/ רונית פרץ
מרכיבי העוגה –
3 ביצים
כוס סוכר
כוס דבש איכותי בבקשה
3/4 כוס שמן
כפית קינמון
2.5 כוסות קמח
אבקת אפייה
כוס מים רתוחים עם שקית תה
הכנת העוגה –
מערבלים את הביצים וסוכר
לקצף תפוח
מוסיפים
דבש שמן וקינמון ומערבבים
לבלילה חלקה
מוסיפים קמח ואבקת אפיה
ומערבבים מוסיפים קמח ואבקת אפיה מנופה לתוך הקערה ושוב עירבוב
משמנים תבנית עגולה ואופים ב160 מעלות עש שמתייצבת
מקררים ומזלפים מייפל/ סילאן/ דבש
ומקשטים בפרוסות שקדים חג שמח רונית פרץ