קטגוריות
בשר חגים ראש השנה

מתכון לקרפלך- פילמני לחג

 

תקראו להם פילמני, קרפלך, כיסוני בשר או איך שבא לכם… הכי טעים בהכנה ביתית

קרפלך – פלימני – כיסונים מתכון מאת – Lena Sachakov Diatlov

מרכיבי הבצק-
קילו קמח
כף מלח
2 ביצים
2 וחצי עד 3 כוסות חד פעמי פלסטיק מים חמים
מעט שמן
מילוי כל מילוי שתירצו  פירה תפוחי אדמה עם בצל מטוגן או בשרי-
אני הכנתי עם בשר טחון מעורבב עם עוף טחון מלח פלפל כמון לפי הטעם ובצל מגורד בפומפייה- מערבבים הכל וממלאים.
הכנה
את מרכיבים הבצק מערבבים במעבד מזון עד שמקבלים בצק חלק ואחיד.
נותנים לבצק לנוח חצי שעה .
מרדדת דק דק – עיגולי בצק ומקפלים
ממלאים ומבשלים במים רותחים עד שצף .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *