הכנתי עוגות קטנות אישיות מאפינס בטעם וניל ואוכמניות טריות.
מצטרפים לקבוצה שלי אוכל של אמא – מתכונים מנצחים
המרכיבים- בערך 20 שקעים או עוגה אחת תבנית 24
4 ביצים
200 גרם חמאה רכה
כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
קורט מלח
גביע שמנת חמוצה(200 מ”ל)
2 כוסות קמח תופח
חצי כוס אוכמניות טריות או קפואות
אופן ההכנה –
נכניס לקערת המיקסר וו גיטרה את החמאה עם הסוכר , נרכך מעט ונוסיף בהדרגה ביצים ואת שאר המצרכים – ללא האוכמניות.
נערבב לתערובת חלקה . נוציא מהמיקסר.
את האוכמניות נוסיף לאחר שקיבלנו בצק אחיד וחלק.
נערבב עירבוב קל ונחלק לתבניות מאפינס שריפדנו אותן בעטרות נייר.
נאפה 180 מעלות חצי שעה או עד שרואים התייצבות .
*בתבניות אישיות מאפינס, זמן האפיה קצר יותר מאשר לעוגה שלמה.
לפרווה – במקום חמאה 3/4 כוס שמן
במקום שמנת – שמנת צמחית,מיץ או קרם קוקוס.
עוגות קטנות ומטריפות וניל ואוכמניות
מצטרפים לקבוצה שלי אוכל של אמא – מתכונים מנצחים
2 תגובות על “עוגות קטנות ומטריפות וניל ואוכמניות”
תנסי מעל קרמבל להוסיף אם את אוהבת
כוס קמח , רבע כוס סוכר , 50 גרם חמאה
אפשר בטח