קטגוריות
עוגות עוגות פרווה ראש השנה

עוגת ט”ו בשבט בחושה קלה וטעימה

 

עוגת ט״ו בשבט מאת –  סנדרה ג׳ינסטה
מתכון לעוגת טו בשבט קבלו באהבה!
המרכיבים-
4 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כפית תמצית רום
2 כפות קינמון
2 שקיות סוכר וניל
1 אבקת אפייה
2 וחצי כוסות קמח
1 כפית אבקת סודה לשתיה
4 תפוחים מגורדים/קוביות
1/2 כוס צימוקים
1 כוס אגוזי פקאן/מלך
רבע כפית מלח.
אופן ההכנה –
לבחוש את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
להעביר לתבנית עגולה 26 או 2-3 אינגלישקייק
אפיה 180 מעלות 40-50 דקות
חג שמח🌱🌹🌱

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *