עוגת ט״ו בשבט מאת – סנדרה ג׳ינסטה
מתכון לעוגת טו בשבט קבלו באהבה!
המרכיבים-
4 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כפית תמצית רום
2 כפות קינמון
2 שקיות סוכר וניל
1 אבקת אפייה
2 וחצי כוסות קמח
1 כפית אבקת סודה לשתיה
4 תפוחים מגורדים/קוביות
1/2 כוס צימוקים
1 כוס אגוזי פקאן/מלך
רבע כפית מלח.
אופן ההכנה –
לבחוש את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
להעביר לתבנית עגולה 26 או 2-3 אינגלישקייק
אפיה 180 מעלות 40-50 דקות
חג שמח![🌱](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tc2/1.5/16/1f331.png)
![🌹](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tca/1.5/16/1f339.png)
![🌱](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tc2/1.5/16/1f331.png)
![🌱](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tc2/1.5/16/1f331.png)
![🌹](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tca/1.5/16/1f339.png)
![🌱](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tc2/1.5/16/1f331.png)
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/01/271591477_153848000304463_1770960812668810232_n-300x169.jpg)