קטגוריות
Uncategorized עוגות פרווה עוגיות

קעק פצצה

קעק – מתכון מאת תכלת אזולאי

מהקבוצה המטבח של תכלת

המרכיבים-
2 ביצים
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
שקית אבקת אפיה
כפית סודה
כף שטוחה מלח.
בערך חצי קג קמח תלוי בסוג.
אופן ההכנה –
לערבב את כל הנוזלים
להוסיף את הקמח בשלבים, ללוש תוך כדי,
לכסות, לתת לבצק לנוח רבע שעה, חצי שעה גג.
לשמן משטח, חלק ל 5 כדורים, לרדד כל כדור לנקניק ארוך, לחתוך ליצור חישוקים.
למרוח ביצה
לחמם תנור ל 170 מעלות
ולאפות 20 דק.
ניתן להפוך לכעק יותר מלוח אם מורידים את הסוכר

4 תגובות על “קעק פצצה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *