קטגוריות
חגים ראש השנה

מתכון לדבלה /פזואלס

כרמית מועלם
מצטרפים לקבוצה אוכל של אמא – מתכונים מנצחים
דבלה או פזואלס- המעדן לפורים מצפון אפריקה
המרכיבים- 
5 ביצים
כף שמן
כפית אבקת אפיה
כפית סוכר
מעט מלח
ובערך חצי קילו קמח
אופן ההכנה –
לערבב היטב לבצק חלק ואחיד.
לתת לבצק מנוחה במקרר.
לפתוח במכונת פסטה להכי דק שיש.
לחתוך רצועות ואז
לגלגל כל רצועה בעזרת מקל לתוך שמן עמוק
סירופ-
חצי קילו סוכר
לבשל עם 2 כוסות מים
ומיץ מלימון עד שהופך לסמיך
לטבול את הדבלות המטוגנות בדבש ולקשט בסוכריות או שומשום
חג שמח
קרדיט תמונה – כרמית מועלם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *