קטגוריות
עוף

מתכון לשיפודי פרגיות

 

שיפודי פרגית מטריפים❤ / אריאלה גולדמן

המרכיבים

קילו פרגיות עוף

רבע כוס שמן זית

2 כפות רוטב ברביקיו

כף טריאקי

2כפות רוטב צ’ילי

מלח

פלפל שחור גרוס

טימין או רוזמרין

אופן ההכנה

︎חותכים פרגיות  לקוביות
ומכינים שיפודים
– ︎מערבבים בקערית –
רבע כוס שמן זית או רגיל
2 כפות רוטב ברביקיו ( הטעם שלו משגע לכל סוגי הבשרים שתבחרו להכין )
כף רוטב טריאקי
2 כפות רוטב צ’ילי חריף/ מתוק
מתבלים במלח
– ︎מסדרים השיפודים בתבנית עם נייר אפייה ומברישים בנדיבות ברוטב.
בוזקים מעל פלפל שחור גרוס וענפי רוזמרין

מניחים לצלייה על מנגל או
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה 190 מעלות תוכנית אפייה רגילה וצולים עד הזהבה ( תבנית ללא כיסוי)
– מגישים חם ומוזגים מעל מהרוטב המזוגג שבתבנית ♡


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *