קטגוריות
Uncategorized

עוגת שזיפים קלה ונמסה בפה

 

גלית הכהן טולדנו

עוגת שזיפים בחושה – עוגה מעלפת לקיץ

מאת – גלית הכהן טולדנו 

המרכיבים-

100 גרם חמאה/תחליף חמאה לפרווה

כוס סוכר

4 כפות שמן

3 ביצים

120 מ”ל שמנת מתוקה/צמחית

כוס ו 3/4 קמח תופח

5 שזיפים סנטה רוזה

לחתוך ל – שמיניות

+2 כפות סוכר

2 כפות ברנדי

כף רום

אופן ההכנה –

תערובת עוגה – לערבב לפי הסדר – חמאה סוכר ,שמנת , שמן ואחר כך את הקמח עד לקבלת תערובת חלקה.

לערבב שזיפים עם סוכר וברנדי רום ולהשהות בצד לפני הכנת העוגה .

לשמן תבנית 24 לשפוך את הבלילה של העוגה .

לסדר את השזיפים מלמעלה .

להכניס לתנור 160-170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *