![אין תיאור זמין לתמונה.](https://scontent.fhfa2-2.fna.fbcdn.net/v/t1.18169-9/13076542_1071018286297658_2126779152127328927_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=b9115d&_nc_ohc=UOw260Nzc90AX-rZsnW&_nc_ht=scontent.fhfa2-2.fna&oh=00_AT8LCmX86j445ko97gQf1ah_NvE3i-x04a0ZKTcTkDVKyQ&oe=62E99656)
סלט חצילים
מאת – אתי מור
המרכיבים –
2 חצילים שחתוכים לקוביות ממש גסות
חצי כפית פפריקה
כפית סוכר
כפית סחוג
2 שיני שום כתושות
מיץ מחצי לימון
חופן נדיב של פטרוזיליה
אופן ההכנה –
בתבנית עם נייר אפייה לשים את הקוביות חציל ולפזר מלח ושמן זית בנדיבות, לערבב בידיים ולהשטיח.
להעביר לתנור שחומם ל 200 מעלות עד שהכל זהוב ורך.
לערבב את כל שאר המרכיבים בקערה וכשהחצילים מוכנים,
להעביר מהתבנית לקערה לערבב ובתאבון!
![אין תיאור זמין לתמונה.](https://scontent.fhfa2-2.fna.fbcdn.net/v/t1.18169-9/13076542_1071018286297658_2126779152127328927_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=b9115d&_nc_ohc=UOw260Nzc90AX-rZsnW&_nc_ht=scontent.fhfa2-2.fna&oh=00_AT8LCmX86j445ko97gQf1ah_NvE3i-x04a0ZKTcTkDVKyQ&oe=62E99656)