קטגוריות
בשר חגים ראש השנה

תבשיל בשר ראש משגע

צילום – פרח בן עזרא

תבשיל בשר ראש:

מאת – פרח בן עזרא
המרכיבים – 
קילו בשר ראש
2 כפיות כורכום
עלה דפנה
5-10 גרגירי פלפל אנגלי
5 שיני שום
פלפל שאטה יבש
פלפל אדום יבש
כפית כמון
כף פפריקה
חופן כוסברה קצוצה
חצי כוס חומוס מבושל
אופן ההכנה –
להרתיח את נתח הבשר עם הכורכום עלה דפנה והפלפל אנגלי כשעתיים.
להוציא לקרר ואחר מכן לחתוך לקוביות ולנקות את השומן.
בסיר רחב לשים מעט שמן את שיני השום והפלפלים היבשים.
להוסיף את הבשר ולאחר מכן את התבלינים , את הכורכום הכמון והפפריקה.
לכסות במים רותחים ולבשל עד שהבשר רך .
כאשר הבשר מוכן אםשר להוסיף את החומוסים לבשל עוד כ10 דק

ולבסוף לפזר את הכוסברה. בתאבון!

צילום – פרח בן עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *