עוגת דבש מייפל ושקדים
מאת – Noam Gershon
המרכיבים –
4 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס מים/ מיץ תפוזים
חצי כוס דבש
קצת פחות מחצי כוס מייפל
תמצית וניל
כפית סודה לשתיה
שקית אבקת אפיה
3 וחצי כוסות קמח
שקדים מולבנים לקישוט
אופן ההכנה –
להקציף את הביצים עם הסוכר.
להוסיף את המים/מיץ תפוזים הדבש והמייפל.
לאחר מכן להוסיף את השמן .
אחרי שכל הרטובים התערבבו להוסיף את כל המרכיבים היבשים,
לערבב עד שהכל אחיד ולעצור.
להעביר ל 2 תבניות אינגליש קייק ,לפזר מעל את השקדים
לאפות על 170 מעלות 40 דקות ניתן לזלף מייפל