קטגוריות
הבלוג של יובל חגים ראש השנה

שטרודל תפוחים במיוחד לחגים

 

שטרודל תפוחים מבצק עלים
מאת – טובה ניסים
המרכיבים –
1 בצק עלים של מעדנות
4 תפוחים ירוקים קלופים וקצוצים למרובעים קטנים
2 כפות אגוזי מלך או שקדים קצוצים
כף פירורי לחם
2 כפות אבקת סוכר
כפית קינמון
אופן ההכנה –
לערבב את כל מרכיבי המלית בקערה .
לפתוח את הבצק שהוא כבר מרודד.
לשים בתחילת הבצק כמות מכובדת של תפוחים ,
ולגלגל גלגול אחד ולחתוך.
בצדדים להדק היטב.
כך ממשיכם כ4 רולדות.
לעשות חתכים באלכסון מעל.
ולאפות בחום של 180 מעלות עד הזהבה.
לפזר מעל אבקת סוכר.

קל מהיר וטעים.❤

אין תיאור זמין לתמונה.
צילום – טובה ניסים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *