קטגוריות
Uncategorized

בייגלה מתוק

בייגלה מתוק –
מאת – פרידה שגיר דהן

המרכיבים

קילו קמח
2 כפות שמרים
3 כפות גדושות סוכר
2 סוכר וניל

כף מלח
2 ביצים
חצי כוס שמן
2 וחצי כוסות מים
כוסות מידה אונבריסלית

אופן ההכנה
להכניס למיקסר את המרכיבים וללוש 10 דקות להוציא ולהעביר לקערה לכסות ולהתפיח שעה להוריד וללוש ולהתפיח  עוד חצי שעה . לקרוץ עיגולים 12
לגלגל כל כדור לצורת נחש וללפף כמו בורג. לסגור לבייגלה. להניח בתבנית למנוחה כרבע שעה אפילו חצי שעה .
להבריש עם ביצה טרופה כף מים וכף דבש
לאפות בתנור חם 180 מעלות עד שמשחים .
הכנת הסירופ-
1 כוס סוכר חום
1וחצי כוס מים
להרתיח על הגז עד שנעשה סמיך .
כשהביגלה חם להבריש בסירופ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *