לביבות ירק
מאת – Rotem Ilan Gur
המרכיבים –
2 תפו”א
2 גזר
בצל גדול
קישוא גדול
חצי צרור פטרוזיליה
2 ביצים
פרורי לחם\מצה
מלח, פלפל וכורכום
אופן ההכנה –
לגרד בפומפיה את הירקות .
לאחר מכן כדאי לסחוט את הירקות מנוזלים (לא חובה).
לערבב בקערה את הירקות עם שאר המרכיבים.
לחמם סיר עם שמן , ליצור את הלביבות
ולטגן עד הזהבה .
בתאבון![😀](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tce/1/16/1f600.png)
![😀](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tce/1/16/1f600.png)
![](https://scontent.ftlv18-1.fna.fbcdn.net/v/t31.18172-8/17966629_783414765155043_7978038716013965175_o.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=b9115d&_nc_ohc=JIy96hEaHoAAX9PjZfE&_nc_ht=scontent.ftlv18-1.fna&oh=00_AfCWTcegm9jJOcqxnr4EE9cRTOBirpph13n-EXNxiy8MNg&oe=6389C010)