קטגוריות
Uncategorized חגים עוגות

סופגניות שתמיד מצליחות

 

 

אתי ממן

 

סופגניות שתמיד מצליחות

מתכון מעולה של אתי ממן

המרכיבים – 

קילו קמח

2 כפות שמרים

חצי כוס סוכר

כף אינסטנט וניל

2 ביצים

כפית מלח

רבע כוס שמן

כ- 3 כוסות מים

אופן ההכנה – 

לקערת המיקסר נשים את כל המרכיבים ואת המים נוסיף בהדרגה יתכן שנצטרך פחות .

נלוש לבצק חלק ואחיד גמיש ורך.

נשים להתפחה של שעה, נוריד נפח ושוב התפחה של חצי שעה.

נשקול כדורים של 90 גרם נעגל לכדור יפה,

ונשים על ריבועי ניירות אפייה שחתכנו לפני .

בשלב הזה ניתן לכדורים עוד תפיחה של בערך שעה.

נטגן בשמן בטמפרטורה  של 160 מעלות עד שמזהיב  .

לאחר שמתקרר נשים ריבה ואבקת סוכר, בתאבון!!

חג אורים שמח.

אתי ממן

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *