מרק תפוחי אדמה וכרישה ליום סגריר
המרק הכי מנחם, קטיפתי ועשיר ליום שכזה…
מאת – Diana Antimirov
המרכיבים –
7-8 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים
בצל חתוך גס
1/2 צרור גבעולי סלרי חתוכים גס
כרישה שטופה היטב וקצוצה
50 גרם חמאה
עלה דפנה
כפית טימין יבש
200 מ״ל שמנת לבישול
ליטר וחצי מים
כף מלח
1/2 כפית פלפל שחור
5 גבעולי בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה –
לטגן מעט בסיר עם חמאה את הבצל, הכרישה, הסלרי, עלה דפנה וטימין, עד שמזהיב.
להוסיף את תפוחי האדמה ואת שאר המרכיבים ולערבב היטב, להביא לרתיחה ולסגור את המכסה.
מבשלים 20 דקות עד שתפוחי האדמה מוכנים, מוציאים את עלה הדפנה טוחנים עם מוט בלנדר ומוסיפים בצל ירוק קצוץ.
בתיאבון
2 תגובות על “מרק תפוחי אדמה וכרישה ליום סגריר”
ערב טוב לעורכת המתכון, תפו”א מבושלים עם הקליפה ??
לא זה טעות תיקנתי