קטגוריות
לביבות צמחוני קציצות ראש השנה

לביבות בשיטה מהפכנית עם סוד שלא סופגות שמן

צילום – איטל איטלי

לביבות בשיטה מהפכנית עם סוד שלא סופגות שמן

לביבות ירק מטוגנות
בשיטה שלא נספג בהם שמן
מתכון מאת – איטל איטלי 
המרכיבים-
2 גזרים
בטטה אחת
3 תפוחי אדמה
2 קישואים
בצל גדול
מעט פטרוזיליה
כוס פירורי לחם
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה –
לגרד הכל בפומפיה או במעבד מזון.
לסנן ולסחוט את הנוזלים.
להוסיף פטרוזיליה קצוצה ללא גבעולים
כוס פירורי לחם מלח פלפל שחור
2 ביצים לערבב היטב.
אחר שנתנו מנוחה 15 דק ניצור עיגולים
לקחת מחבת כבדה  שלא נדבק עם ציפוי.
נמלא שמן 2 ס”מ נחמם נוריד את האש לבינונית.
והסוד הוא לשים מעט מלח בשמן
המלח מונע מהשמן לחדור ללביבות או לצ’יפס
לטגן עד הזהבה להוציא ולקרר
תהנו

8 תגובות על “לביבות בשיטה מהפכנית עם סוד שלא סופגות שמן”

לביבות שלא סופגות שמן.
מתי לשים בשמן את המלח – לפני שהשמן התחמם או לפני הכנסת הלביבות למחבת ?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *