פשטידת כרובית עם פיטריות
מאת – מרסל אזולאי
המרכיבים –
בצל גדול 1
קופסת פטריות שמפיניון
תפו”א 1
כרובית אחת מבושלת ומפורקת לחתיכות (אפשר גם שקית כרובית קפואה של סנפרוסט)
5 ביצים
2 כפות קמח
חצי קופסא של קוטג’
חצי קופסא של גבינה לבנה
חצי קופסא של שמנת לבישול
חופן גבינה צהובה מגורדת
חצי קובייה של גבינה בולגרית
פלפל שחור
כף אבקת מרק בצל
חצי כפית אגוז מוסקט
אופן ההכנה –
לקצוץ את הבצל והפטריות ולטגן.
לבשל את תפו”א ולמעוך אותו.
לאחר שהם מתקררים , לשים בקערה את הביצים ויחד את הפטריות הבצל ותפו”א המעוך.
נערבב היטב ואז לשפוך את הגבינות והתבלינים .
לסדר בתחתית התבנית את הכרובית שפירקנו ואז לשפוך את התערובת מעל. בהצלחה!
2 תגובות על “מתכון לפשטידת כרובית עם פטריות וגבינות”
אחלה פשדטה שאלה עם כוונה לא רשמתם זמן בשלות מעלות אפיה
180