קטגוריות
Uncategorized טבעוני צמחוני

מתכון לפוטטוס טעימיםם בתנור

אושרת בצלאל

 

מתכון לפוטטוס בתנור

מאת – אושרת בצלאל

המרכיבים + אופן הכנה- 

5-6 תפוח אדמה בקליפתם

אני ממליצה  על אדום (אבל אפשר גם צהוב).

לחתוך לרבעים ארוכים ( כמו בתמונה ) .

בקערה לתבל : מלח , פלפל שחור , פפריקה , מעט שמן .

התפוח אדמה צריך להיות אדום אדום יפה שהכל ספוג בתבלינים. לשים על תבנית עם נייר אפיה בתנור שחומם מראש כ 250 מעלות לפזר מעט פטרוזילה יבשה ( ליופי ) כ 40 דקות …בהצלחה🙏

אושרת בצלאל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *