סלט ירוק עשיר וטעים
מאת – רוחי סויסה
המרכיבים –
חצי חבילה כרפס
רבע צרור של פטרוזיליה וכוסברה
2 כפות סוכר חום
רבע כפית מלח
2 לימונים סחוטים
קשיו , חמוציות ושקדים פרוסים –
חצי כוס חד פעמי מכל דבר .
אופן ההכנה –
לקצוץ דק דק את כל העלים הירוקים של הסלט.
לערבב בקערה את הסוכר והמלח עם הלימונים ,
ולהוסיף לקערה את הירוקים עם התיבול ולערבב מעט .
לשים את האגוזים והחמוציות , ובתאבון!!
2 תגובות על “סלט ירוק עשיר וטעים”
לגבי כל סלט ירוק , חשוב מאוד לשתוף אותם טוב , בהתחלה רק עם מים בכלי עמוק ( מטבעים את הירק במים ) מוציאים מנערים היטב , מכניסים שוב לכלי עמוק עם מים , והפעם מוסיפים מלח , משאירים חצי שעה , לאחר מכן מוצעים , בודקים שאין לכלוך ועשבים שונים , ורק אז קוצצים
קל פשוט ומוצלח טעים מאד ובריא