עוגת תמרים
2 תבניות אינגליש קייק
מאת – רחל דוד
המרכיבים –
2 ביצים
3 כפות גדושות של מחית תמרים טבעית
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
כוס מים חמים
כוס ו- 3/4 קמח
1/2 כפית קינמון
חצי שקית אבקת אפיה
1 כפית אבקת סודה
אופן ההכנה –
בקערת מיקסר נשים את כל היבשים ונערבב.
לאחר מכן נוסיף את הבצים והמים .
לאחר ערבוב קל נוסיף את התמרים ובהדרגה את השמן.
נעביר לתבניות אינגליש קייק ונכניס לתנור שחומם מראש
על 160 מעלות כ40 דק’
בהצלחה!