עוגת פרג מדהימה!!
הכל בקערה אחת ויאללה לתנור
מאת – Shirly Shila Maman
המרכיבים –
כוס קמח תופח
כוס קוקוס (ניתן להמיר בכוס אגוזים או שקדים טחונים)
כוס פרג
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
כוס שמן
1 שמנת חמוצה (לפרווה ניתן להמיר במיץ תפוזים, קרם קוקוס או רסק תפוחים)
4 ביצים
רבע כוס מים
גרידת תפוז
לקרם-
חבילה וחצי שוקולד מריר
מיכל שמנת מתוקה\צמחית
אופן ההכנה –
בקערה נשים את כל המרכיבים היבשים .
לאחר מכן נוסיף את השמנת והמים ונערבב .
אחר כך נוסיף בהדרגה את הביצים והשמן,
לערבב היטב שלא ייווצרו גושים .
לשמן תבנית בקוטר 28 ולאפות בחום של 170 מעלות כ40 דק’.
לקרם השוקולד:
להמיס במיקרו חצי מיכל שמנת מתוקה ושוקולד מריר (חבילה וחצי) ולשפוך על העוגה!
אמאל’ה איזו עוגה
בהצלחה!!!
שירלי ממן