בא לכם להכין מופלטה בערב?
קבלו מתכון מצוין
מאת – אביבה ממן
המרכיבים-
קילו קמח
חצי כף שמרים
3 כוסות מים
2 כפות סוכר
3 כפות שמן
רבע כף מלח
אופן ההכנה-
לנפות קמח לשים שמרים סוכר ומים לתת לזה לתסוס 10 דקות ללוש בקערת המיקסר עם וו הלישה ,להוסיף את שאר החומרים .
לאחר מכן לתת לבצק לתפוח חצי שעה.
לכדרר כדורים קטנים ולהניח בתוך תבנית עם שמן .
לתת לזה לנוח עוד 10 דקות .
לרדד כל עיגול על נייר אפייה משומן להניח על הבצק עוד נייר ולהשתמש בגלגלת או במערוך .
או עם היד לפתוח לעיגול לחמם מחבת או מולטישף,
לשים עלה עם הנייר הפוך לשחרר את הנייר ואז להפוך
וככה להמשיך הלאה ולערום ערימה גדולה של המופלטות.
בהצלחה
אביבה ממן