בצל ממולא עם בשר ואורז
אתם תלקקו את האצבעות
זה טעים משהו
המתכון מאת – אילנה בוכריס
המרכיבים –
5 בצלים גדולים
חצי קילו בשר טחון (בקר/ הודו)
בצל גדול מגורד
חופן פטרוזיליה קצוצה
רבע כוס אורז
מלח ופלפל שחור
כפית כמון וכורכום
כף פפריקה מתוקה
מעט שמן
אופן ההכנה –
מערבבת את תערובת הבשר הכל ביחד.
מנקה וחורצת את הבצל
מרתיחה בערך 20 דקות.
מסננת ומקררת היטב.
מתחילה להוציא עלים מהבצל ולמלא בתערובת.
מכינה סיר שטוח עם שמן.
קוצצת בצל בינוני, ומטגנת עד להזהבה.
מוסיפה כף פפריקה מתוקה ו4 כפות דבש/סילאן
מלח , פלפל שחור וכרכום.
ממלא את הבצלים ומסדרת את הבצלים בסיר.
מוסיפה מים לכיסוי, ומבשלת על אש נמוכה
כ- שעה עד שעה וחצי.