פשטידת פטריות סוףףף
מאת – חוה ואודי אוזן
המרכיבים –
לתחתית הבצק:
100 גר חמאה
1/2 מיכל שמנת חמוצה
כוס קמח תופח
למלית הגבינה:
10 פטריות פורטבלו/שמפניון גדולות
1 בצל גדול פרוס לרצועות
1 גביע קוטג
1/2 שמנת חמוצה שנותרה
3 ביצים
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
מעט מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה –
במעבד מזון או קערה , שמים את מרכיבי הבצק ולשים עד כדי איחוד.
לאחר מכן משטחים את הבצק על גבי תבנית משומנת כולל הדפנות.
במחבת מטגנים מעט את הבצל , ואליו מוסיפים את הפטריות הפרוסות.
לאחר טיגון קצר ,
שמים בקערה את הפטריות והבצל (מומלץ לקרר מעט)
ואלייה מוסיפים את כל שאר מרכיבי המלית.
יוצקים את המלית על גבי הבצק בתוך התבנית
ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות
כ40 דק’.
בהצלחה !!!