תגידו?
יש דברים כאלה ?
טעם של קרמבו בתוך העוגה
והיא בלי קמח בכלל!!!
אחרי שתטעמו..תבינו!
מאת – רונית פרץ
המרכיבים –
לבסיס האפוי:
200 גרם שוקולד מריר
רבע כוס חלב
5 ביצים
חצי כוס סוכר
למילוי:
1 וחצי שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה שנותרה
אופן ההכנה –
מחממים תנור ל 175 מעלות.
ממיסים שוקולד וחלב, מערבבים ומקררים מעט.
מפרידים ביצים, מוסיפים את החלמונים ומטמיעים אחד אחרי השני לשוקולד המומס.
במיקסר, מקציפים חלבונים וסוכר לקצף רך ויציב,
מעבירים שליש מהשוקולד לקערת המיקסר ומקפלים בעדינות, ולאחר מכן מוסיפים את כל השוקולד.
אופים כ 20 דקות בתבנית 20/20,או עגולה 24 מרופדת ומשומנת.
לאחר האפייה מקררים.
מקציפים שמנת, חלב ופודינג ומורחים על העוגה הקרה ומקררים להתיצבות שעה.
לציפוי, ממיסים שוקולד ושמנת ושופכים על העוגה הקרה.
בהצלחה!!!
11 תגובות על “עוגת מעדן קרמבו – טעם של קרמבו בעוגה ללא קמח בכלל”
אם רוצים לעשות את העוגה פרווה?
מחליפים שמנת צמחית וכל תחליפי הפרווה
מעולה לפסח.ב ה צ ל ח ה
בהחלט
אם את כל המרכיבים יש כשרים לפסח אפשר לאפות אותה גם לחג ? לא רואה משהוא של חמץ בעוגה היא גם ללא קמח . כך אני חושבת .
כן בטח
עוגה יפה וטעימה
תודה
אפשר להקפיא?
אם אני מכינה מעכשו לחג.
כן
נראה נפלא