קטגוריות
Uncategorized חגים חלבי עוגות

עוגת בסבוסה מלבי איזה ביס מפתיע

ירדנה ג’נאח

 

עוגת בסבוסה מלבי

מאת – ירדנה ג’נאח

בסבוסה במילוי מלבי עוגה מטורפתתתת❤ תודה לאהרונה חוטה על התרגום מערבית לעברית

 

המרכיבים –

כוס מדידה חד פעמי לשתיה חמה .

לסירופ –

שתי כוסות סוכר

שתי כוסות מים ופרוסת לימון

למלבי –

ליטר חלב

אריזת שמנת מתוקה

סוכר וניל

6 כפות קורנפלור

כמה טיפות מי ורדים

לעוגה –

ביצה

סוכר וניל

אבקת אפייה

גרידה מלימון אחד

גביע יוגורט

3/4 כוס שמן

2 כוסות סולת

1 כוס קוקוס

אופן ההכנה – 

בתוך סיר לערבב את החלב השמנת המתוקה, מעט סוכר הוניל , הקורנפלור ומי הורדים . לערבב עד להסמכה ולהניח בצד.

בבלנדר לערבב : את הביצה, סוכר הוניל, אבקת האפייה, גרידת הלימון, היוגורט ,והשמן.

להוריד מהבלנדר ולערבב ידנית את הסולת והקוקוס.

לשפוך לתבנית משומנת 26 חצי כמות מהבלילה .

מעל המלבי ובשארית הבלילה לערבב חצי כוס חלב ולשפוך על המלבי .

להכניס לתנור על 180 מעלות כ35-40 דקות .

לאחר האפייה לשפוך מעל את כל הסירופ ולקשט.

ירדנה ג’נאח

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *