קטגוריות
Uncategorized טבעוני ראש השנה

מתכון לריבת משמש – עכשיו העונה להכין אותה

שרה קבבצי

ריבת משמש

עכשיו זה הזמן לשימור הפרי והכנת קונפיטורה בייתית

מאת – שרה קבבצי

המרכיבים

קילו משמש-  נטו חצויים או רבעים (אחרי שטיפה והוצאת הגלעינים)

700 גרם סוכר

תפוח עץ מקולף חצוי לשניים כולל החרצנים

מיץ מחצי לימון בינוני.

אופן ההכנה

לתוך סיר מתאים להכניס את המשמשים, סוכר, תפוח ומיץ לימון

לערבב טוב טוב .

לאחר שרותח לבשל על אש  נמוכה

לערבב כל כמה דקות.

זמן הבישול בערך שעה

להעביר לצנצנות מעוקרות

להפוך על השיש .

לאחר מכן לאחסן במקום מוצל או במקרר

לאחר הפתיחה רק במקרר

 

תגובה אחת על “מתכון לריבת משמש – עכשיו העונה להכין אותה”

בישול ריבת המשמשים : מה עם הוצאת קצף לבן מהסיר? מה עם הוספת תיבלון כטיפה מפח טיפה קינמון או הל. ומיץ
לימון ששומר על אריכות ימיה של הריבה ועל גוון צלול יותר בריבה?? תודה מראש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *