כשטועמים את הסברינה שלי מתעלפים עליה
זה מתכון של אמא שלי המלכה עם ידיי זהב
מלפני 30 שנה.
לא טעמתי סברינה יותר טעימה
תהנו כמו שאני נהנת..
מאת – הגר דהן
המרכיבים –
6 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 אבקת אפיה
כוס קמח
כוס פירורי לחם
לסירופ:
2 כוסות מים
כוס סוכר
מעט וניל
כפית רום
לקרם:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1 כוס חלב
אופן ההכנה –
נפריד את הביצים ונשים את החלבונים במיקסר.
מקציפים את החלבונים עם כוס הסוכר לקצף טוב.
בהדרגה להוסיף את חצי כוס השמן.
בקערה נשים עם החלמונים את אבקת האפיה, כוס הקמח וכוס פירורי הלחם ונערבב.
לערבב ולאחד את התערובות, לשמן תבנית ולשפוף פנימה. לשים על חום של 180 מעלות בערך כחצי שעה.
כשהעוגה יוצאת תניחו בצד ותרטיבו אותה עם הסירופ שהכנו מראש.
לא לפחד להרטיב את העוגה עם כל הכמות שהכנו זה יוצא פצצה ולהשתמש בכוס חד פעמית חמה.
בזמן שהעוגה מתקררת נכין את הקרם.
נקציף במיקסר את מרכיבי הקרם עד קרם חלק ויציב.
לאחר שהסברינה התקררה נצפה בקרם ובתאבון.
זה סוף הדרך!!
תגובה אחת על “כשטועמים את הסברינה שלי מתעלפים עליה”
נשמע מאוד טוב רק לא הבנתי באיזה תבנית להשתמש.