עוגת פרג בחושה וכה טעימה
אני שרופה על העוגה הזו
מאת – מאיה בוטראשוילי
עוגה קלה קלה לערבב הכל ולתנור
המרכיבים-
כוס פרג טחון טרי
כוס קוקוס /קמח שקדים
כוס קמח
כוס סוכר
כוס שמן
4 ביצים
רבע כוס מים
שקית אבקת אפייה
גביע שמנת חמוצה /מיץ תפוז 3/4 כוס
אופן ההכנה –
נטרוף את הביצים עם הסוכר ונוסיף בהדרגה את כל המרכיבים.
נעביר את הבלילה של העוגה לתבנית עגולה 24 או עם חור באמצע או 2 תבניות אינגליש סטנדרט.
אפייה על 170 מעלות 40 דקות עד שהעוגה יציבה לבדוק עם קיסם זה הכי מומלץ
2 תגובות על “עוגת פרג בחושה וכה טעימה”
כמה מיץ תפוזים ? לא מצויין
בכמות של השמנת 200 מ”ל