מתכון לעוגייה הכי הורסת שיש
אלפחורס רכות ונימוחות בפה
המרכיבים-
200 גר’ חמאה
2 כוסות קמח
כוס ורבע קורנפלור
שקית אבקת אפייה
100 גר’ אבקת סוכר
שקית סוכר וניל
קמצוץ מלח
2 חלמונים
מילוי –
ממרח ריבת חלב
קוקוס
אופן ההכנה –
להכניס הכל למעבד מזון עד שמתקבל בצק חלק – אם יבש תוסיפו 1-2 כפות חלב או קצת יותר.
לאחר מכן תעטפו ותכניסו את הבצק לקירור לפחות לכמה שעות.
נוציא את הבצק מהמקרר.
נרדד לעובי לא דק מידי. נחתוך בעזרת חותכן עגול.
נאפה 160 מעלות עד שממש מזהיב מעט.
לאחר שהתקרר נמרח באמצע ריבת חלב ונגלגל מהצדדים בקוקוס.
2 תגובות על “אלפחורס – מתכון לעוגייה הורסת”
כל פעם מגרה מחדש כל. מתכונים.תודה לעל האלופות.🙏🏼🙏🏼🙏🏼😍
תודה