זו העוגה הכי מיוחד
מאת –Lital Waiss
לחלק את בלילת העוגה ב- 3 תבניות אינגליש קייק
המרכיבים-
4 כוסות קמח תופח
4 ביצים
כוס סוכר
2 כוסות חלב
כוס ורבע שמן
2 שקיות סוכר וניל
שוקולד נוטלה
ניתן להוסיף לבלילה 2 כפות ממרח חלבה
ומעל פירורי/שערות חלבה
אופן ההכנה-
מקציפים את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל למשך כ-3 דקות.
מוסיפים לבלילה את החלב והשמן וממשיכים להקציף עוד 2 דקות.
מנפים את הקמח, מוסיפים לבלילה וממשיכים להקציף עוד כדקה.
שופכים לכל תבנית אינגלייש קייק (3 תבניות סה”כ) מהבלילה עד לגובה שליש מהתבנית.
מוסיפים לבלילה 3 כפות נוטלה ומערבבים.
שופכים לתבניות את הבלילה בצורה “מקושקשת” .
עם מזלג מרימים את הבלילה ללא הנוטלה על מנת לערבב מעט את הבלילות.
עם כף מפזרים מעל נוטלה (לפני האפייה) בצורת מפוזרת.
מכניסים לתנור בחום 180° למשך כ-40 דק’.
ניתן להוסיף לבלילה ממרח חלבה ומעל פירורי/שערות חלבה
חתימה טובה