הבסבוסה המקורית – אין טעימה ממנה
תכינו בדיוק כמו במתכון
היא חלבית והיא מעולה
סירופ-
כוס סוכר
כוס וחצי מים
מעט לימון
מעט מי זהר
המרכיבים-
4 כוסות סולת
3/4 כוס סוכר
כוס קוקוס
שקית וחצי אבקת אפייה
200 גר’ חמאה מומסת
2 גביעי יוגורט 3%- כל גביע 200 מ”ל
8 כפות חלב
מי זהר בטיפות
קורט מלח
אופן ההכנה –
לערבב את הכל בקערה אחת לתערובת אחידה וחלקה.
לשמן את התבניץ מרובעת בינונית
לסמן חתכים לנעוץ שקד המרכז כל חלק.
לאפות על 160 מעלות כ- 45 דקות
להכין סירופ בזמן שהעוגה בתנור ולקרר-
לבשל על האש עד שנמס
לשפוך על העוגה שיוצאת מהתנור