עוגת משגעת להכין למשפחה
רוגלך עם נוטלה
מאת – Moriel Kadosh Aharon
המרכיבים-
קילו קמח
2 כפות שמרים יבש
חצי כוס סוכר
כוס וחצי חלב
אבקת אפייה אחת
כף תמצית וניל
כף חומץ
2 ביצים +חלמון
250 גר’ חמאה
כפית מלח
מילוי –
נוטלה
סירופ סוכר – לבשל
כוס מים
כוס סוכר
אופן ההכנה –
לשים כל המרכיבים במיקסר וללוש לבצק חלק וגמיש.
לתת התפחה של לילה במקרר.
לחלק לכדורים לרדד לעיגול ולקרוץ משולשים לרוגלך.
למרוח נוטלה ולגלגל (אפשר גם ממרח שוקולד אחר )
להניח את הרוגלך אחד מעל השני, בתבנית גדולה עגולה מומליצה על ניר אפייה.
לתת התפחה של שעה.
לאפות 160 מעלות 40, 50 דקות או עד שאפוי טוב ושחום.
להבריש עם סירופ לאחר האפייה