פילו ממולא מאת -דבי ממן
המרכיבים-
עלי פילו
שמן להברשה
מילוי-
בצל קצוץ
חצי קילו בשר טחון
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה/חריפה
בהרט לפי טעם מה שאוהבים
אופן ההכנה –
להכין את המילוי – לטגן בצל להוסיף בשר טחון ולטגן לתבל מלח פלפל פפריקה חריפה ולפי טעם בהרט או מה שאוהבים .
לאחר שהכל מטוגן לקרר טוב.
להפשיר עלי פילו לילה במקרר או פילו מצונן.
להפריד דפים לשמן קלות כל דף לקפל לחצי ושוב לחצי .
לשים מילוי בקצה ולגלגל לצורת סיגר. להבריש שמן גם למעלה.
אפייה 180 מעלות חצי שעה. עד הזהבה