קטגוריות
Uncategorized בשר ראש השנה

פילו בשרי – אצבעות פילו בשר לשבת

דבי ממן

 

פילו ממולא מאת -דבי ממן

 

המרכיבים-

עלי פילו

שמן  להברשה

מילוי-

בצל קצוץ

חצי קילו בשר טחון

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה/חריפה

בהרט לפי טעם מה שאוהבים

אופן ההכנה –

להכין את המילוי – לטגן בצל להוסיף בשר טחון ולטגן לתבל מלח פלפל פפריקה חריפה ולפי טעם בהרט או מה שאוהבים .

לאחר שהכל מטוגן לקרר טוב.

להפשיר עלי פילו לילה במקרר או פילו מצונן.

להפריד דפים לשמן קלות כל דף לקפל לחצי ושוב לחצי .

לשים מילוי בקצה ולגלגל לצורת סיגר. להבריש שמן גם למעלה.

אפייה 180 מעלות חצי שעה. עד הזהבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *