זו קובה מהירה ברוטב אדום טעימה להפליא
המלצה להכנה
מאת נעמוני בקיש
המרכיבים–
למעטפת בשיטה נדירה וקלה להכנה:
סולת
2 ביצים
1/2 כפית מלח להוסיף לסולת
רכיבים לרוטב-
שמן קנולה – 6 כפות
בצל – 1 (חתוך לרצועות) רסק עגבניות – 4 כפות
מלח – ½ כפית
פלפל שחור – ½ כפית
מים – 4 כוסות
פפריקה חריפה – ½ כפית
רכיבים למילוי הקובה:
בשר טחון – ½ קילו
בצל מגורד
מלח
פלפל שחור
כורכום
בהרט מעט
אופן ההכנה–
מערבבים את הבשר עם התבלינים . מכדררים כדורים קטנים.
המעטפת-
בצלחת אחת שמים סולת
בקערה בנפרד שוברים ביצים ט
טובלים את כדורי הבשר בביצה ואז בסולת חוזרים על הפעולה פעם נוספת (בסה”כ 2 פעמים) ומכניסים את הכדורי סולת לרוטב.
אופן הכנת הרוטב:
מחממים סיר עמוק עם שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לזהבה קלה. מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים: מלח, פלפל שחור ופפריקה חריפה ומערבבים.
מוסיפים את המים, מערבבים ומבשלים 20 או 30 דק
בתאבון
22 תגובות על “קובה סולת בשיטה חדשה ומהירה”
הבשר צריך להיות טחון או עוף?
פעמיים התכוונת,ביצהסולת ביצה סולת?
תודה מראש
היי נעים מאוד שמי נעמוני בקיש, אני אישית עשיתי עם בשר אבל בהחלט אפשר גם עם עוף טחון, מעדן!
שמחה ששיתפו את המתכון שלי .
תודה(:
איזה כיף לנו , תודה על המתכון נעמי
יצא נהדר רעיון מעולה
כמה סולת לא רשמת
בערך 2 כוסות שימי בצלחת
חייבת לנסות, פשוט גאוני אם זה יצליח שאפו
היי. אני זו נעמוני בקיש שרשמתי את המתכון ומנסיון שלי זה יוצא מעולה תנסי לא תפסיקי לעולם נדיר!
בהצלחה!
נ.ב איזה כיף ששיתפו את המאכל שלי
תודה (:
בכיףף
עשיתי לפני חצי שנה עם הטריק הזה .יצא מעלף.אבל אמא שלי כורדיה , ואמרה שזה חילול הקודש.אין כמו הגילגול.
נראה טעים מאוד וקל להכנה, איזה כמות של סולת נדרשת בערך? כמה קובות אמורות להתקבל מחצי קילו בשר, האם רצוי לטגן את הבצל? אשמח לתשובות. תודה
סולת שימי בצלחת 2 כוסות בערך אם צריך תוסיפי
קובות זה לפי הגודל שאת יוצרת
איכס קובה עם ביצים?????
נשמע מעניין ליצור כדורי קובה..בלי כל הטררם שמסביב👍
אני מכינה כבר כמה שנים.
טעים מאוד ומוצלח.
אמא שלי לימדה אותי שלא אומרים איכס על אוכל.מקסימום טועמים ואומרים תודה ולא לוקחים יותר.
אולי תיתני מתכון שלך ותטעמי את המתכון הנ”ל? בהצלחה ואהבה.
מוצלח מאד
גם אני וגם בני אלרגית גלוטן אפשר לעשות את זה עם אורז טחון?
כן
וואו נירא משהו חייבת לנסות
אחלה פטנט, יצא טעים מאד!! ממש מקצר תהליכים!!
נשמע מעולה . הייתי חייבת לנסות את השיטה וזה נראה מושלם.
עשיתי ברוטב סלק ומלא סלרי 😀
מצויין