זוכרים??? טעם של ילדות…..שנות השמונים….
נס קפה מוקצף
מאת שולי אסולין
המרכיבים –
2 כפיות אינסטנט קפה ( קפה נמס )
2 כפות סוכר גדושות (בהריון)
חצי כפית מים חמימים
אופן ההכנה –
מערבבים בספל כם כפית עד שמגיעים לקצף בצבע מוקה בהיר כמו בתמונה.
מידי פעם לטפטף מספר טיפות של מים תוך כדי עירבוב עם כפית
עד לקבלת קצפת מבריקה וחלקה שאף גרגיר של סוכר לא מורגש
זהירות זה ממכר
לאחר שהגעתם למרקם של קרם
תרתיחו כוס חלב ותוסיפו מעל את העונג הזה
אפשר גם מעל לחלב קר או גלידת וניל או ככה לשבת עם הכפית ולהתענג