סופגניות אשל לחנוכה- מאת – נופר אהרון
– לפי כוס מידה
המרכיבים-
כוס וחצי קמח תופח
3 כפות סוכר
1 סוכר וניל או כפית תמצית וניל
גביע אשל או שמנת או יוגורט( 200 מ״ל)
ביצה
אופן ההכנה –
לערבב הכל היטב לעיסה ללא גושים
בסיר קטן לחמם שמן על להבה גבוהה ,
כשהוא מתחמם להוריד ללהבה נמוכה
לקחת כף ולטבול בשמן, לקחת מהבלילה ולהכניס לשמן, בעזרת כפית להוריד אותה מהכף( השימון של הכפית עוזר)
לטגן עד השחמה
לפזר אבקת סוכר,
אפשר למלא במלית מתוקה וכל מה שאוהבים
הן טעימות אפילו ככה בלי כלום.