עוגת הגזר הזו היא מיוחדת טעימה
וקלה להכנה
במידה ורוצים פרווה תכינו בלי הציפוי
אבל עם הציפוי היא ממש מיוחדת
המרכיבים-
5 ביצים
שקית אפיה
כוס וחצי סוכר
2 כוסות קמח
חצי כפית מלח
כף תמצית וניל
6 גזרים מגורדים
2 כפיות קינמון
חצי כפית ציפורן טחון
חצי כפית אגוז מוסקט
2 כפות דבש או ממרח תמרים
כוס אגוזי מלך או פקאן טחונים.
כוס שמן
אופן ההכנה –
לערבב את כל המרכיבים היבשים בקערה.
בקערה אחרת להקציף ביצים שלמות,
להוסיף סוכר בהדרגה,
להוסיף תמצית וניל ושמן.
לאחד את היבשים עם קערת הביצים,
לערבב היטב .
לשמן תבנית עגולה 26 או מלבנית בינונית .
לאפות בחום 170 מעלות כ – 50 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
לציפוי-
2 שמנת חמוצה
3 כפות סוכר.
לערבב ולמרוח על העוגה 5 דקות לפני סוף האפייה להוציא את העוגה,למרוח את הציפוי מעל,
לאפות 5 דקות יחד עם הציפוי.
לצנן את העוגה,
ולהעביר למקרר ללילה.
העוגה טעימה יותר יום אחרי..
לבריאות
2 תגובות על “עוגת גזר אמריקאית, היא מדהימה רכה ועסיסית”
האם לסחוט את הגזרים המגורדים ?
לא