קטגוריות
Uncategorized עוגות

עוגת גזר אמריקאית, היא מדהימה רכה ועסיסית

ענת חן

עוגת הגזר הזו היא מיוחדת טעימה

וקלה להכנה

במידה ורוצים פרווה תכינו בלי הציפוי

אבל עם הציפוי היא ממש מיוחדת

 

המרכיבים-

5 ביצים
שקית אפיה
כוס וחצי סוכר
2 כוסות קמח
חצי כפית מלח
כף תמצית וניל
6 גזרים מגורדים
2 כפיות קינמון
חצי כפית ציפורן טחון
חצי כפית אגוז מוסקט
2 כפות דבש או ממרח תמרים
כוס אגוזי מלך או פקאן טחונים.
כוס שמן

אופן ההכנה
לערבב את כל המרכיבים היבשים בקערה.
בקערה אחרת להקציף ביצים שלמות,
להוסיף סוכר בהדרגה,
להוסיף תמצית וניל ושמן.
לאחד את היבשים עם קערת הביצים,
לערבב היטב .
לשמן תבנית עגולה  26 או מלבנית בינונית .
לאפות בחום 170 מעלות כ – 50 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
לציפוי-

2 שמנת חמוצה
3 כפות סוכר.
לערבב ולמרוח על העוגה 5 דקות לפני סוף האפייה להוציא את העוגה,למרוח את הציפוי מעל,
לאפות 5 דקות יחד עם הציפוי.
לצנן את העוגה,
ולהעביר למקרר ללילה.
העוגה טעימה יותר יום אחרי..
לבריאות

2 תגובות על “עוגת גזר אמריקאית, היא מדהימה רכה ועסיסית”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *