טו בשבט ממשמש ובא ואיתו עוגת פירות יבשים ואגוזים טעימה מאוד וקלה להכנה
עוגת פירות יבשים לט”ו בשבט
מאת – רוחלה אילון
המרכיבים-
150 גרם אגוזי לוז טבעיים (שלמים לא קלויים)
50 גרם שקדים שלמים (לא קלויים)
200 גרם תערובת פירות יבשים קצוצים קטן
(צימוקים משמשים תמרים תאנים חמוציות )
100 גרם סוכר
170 גרם קמח רגיל
2 ביצים גדולות XL
אופן ההכנה-
לערבב יחד את ביצים עם הסוכר והקמח להוסיף את תערובת הפירות היבשים להוסיף את האגוזים לערבב היטב.
להעביר לתבנית אלומיניום (תבנית אינגליש קייק) מרופדת בנייר אפיה ומשומנת קלות.
לאפות כ 45 דקות בחום נמוך 150 מעלות.
לצנן ולפרוס דק דק
2 תגובות על “ט”ו בשבט בפתח – קבלו מתכון לעוגת פירות יבשים ואגוזים טעימה מאוד”
נראה מושלם.
האם ניתן להקפיא?
כן