ספגטי אדם
מאת – תהילה ימין
המרכיבים –
חבילת ספגטי 500 גרם
חצי כוס שמן (חדפ קר)
בצל בינוני חתוך לקוביות
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה בשמן
מעט פפריקה חריפה
2 כפות גדושות רסק 28%
כף שטוחה שום כתוש
חצי כף מלח
אופן ההכנה –
את חבילת הפסטה 500 מבשלים במים רותחים עם מעט מלח.
שמים בסיר נפרד את השמן ומוסיפים את קוביות הבצל,
מטגנים עד להזהבה קלילה.
שמים את הפפריקה ומערבבים, נותנים לה להיטגן קלות.
ואז שמים את הרסק המלח והשום הכתוש.
מוסיפים מהר 2 כוסות מים חמים (חדפ קר) .
מבשלים 7 דק׳ בול על אש נמוכה מערבבים את הרוטב עם הפסטה ובתאבון!!!
2 תגובות על “מקרונה בסלסה – ספגטי אדום הכי טעים שיש”
שלום רב.
איך ניתן להתחבר לאתר שלכם
כדי לקבל מתכונים באי מייל.
אם קיימת אפשרות כזו.
תודה
דודי.
לא קיימת יש קבוצת ווטסאפ
https://chat.whatsapp.com/BcNLTLDIT9K7dkpwPdTyzA?fbclid=IwAR27a7m0a9WqzufTTumkBuHbgWhXy6ug87E33ps10SC_WgQzw-ssTxBledw