קטגוריות
Uncategorized טבעוני סלטים צמחוני

שעועית ירוקה מוקפצת תענוג

מורן תורג’מן

שעועית מוקפצת עם ברוקולי וזוקיני
מאת – מורן תורג’מן

המרכיבים –

חבילת שעועית קפואה שטופה

כפית שום כתוש

2 זוקיני פרוס

פרחי ברוקולי

מעט מלח

רבע כפית פפריקה מעושנת

מעט טריאקי

כפית סילאן

מעט סוייה רגילה

מעט סויה מתוקה

חופן שומשום

אופן ההכנה – 

במחבת רחבה לשים שמן וכפית מלאה של השום הכתוש,

ולהוסיף את חבילת השעועית השטופה (לא להפשיר, לשטוף לסנן וישר לשים במחבת).

להוסיף את הזוקיני הפרוס לפרוסות דקות וכמה פרחי ברוקולי חתוכים (אני משרה אותם לפני שתי דקות במים רותחים).

לתבל ולשים את הרטבים ולערבב היטב ולהקפיץ כמה דקות.

לפזר מעל מעט שומשום , ובתאבון!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *