קטגוריות
Uncategorized לביבות צמחוני

טעימה וקלה – פשטידת תפוחי אדמה מסורתית

צליל אזולאי
פשטידת תפוחי אדמה מסורתית
מאת – צליל אזולאי
המרכיבים – 
5-6 תפוחי אדמה
3-4 גזרים מקולפים
5 ביצים
צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור
כפית אבקת מרק עוף
כף כורכום
1 אבקת אפייה
אופן ההכנה –
להרתיח את תפוחי האדמה והגזרים.
לאחר ריכוך – יש למעוך היטב את תפוחי האדמה,
ואת הגזרים לחתוך לקוביות.
בקערה אחרת, לטרוףאת הביצים
ולהוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה.
לתבל ולשים את אבקת האפייה
ולאחד היטב את התערובת.
לשמן תבנית בתחתית שכבה לא דקה,
ולהוסיף את התערובת.
לשטח עם כף,
ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך שעה.
ובתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *