קטגוריות
Uncategorized

פאי סביח זה משהו לא רגיל !

פאי סביח זה טעים אש

מרכיבי הסביח אבל בתוך בצק פריך

מאת – שירן אליהו הראל

המרכיבים

לבצק-
3 כוסות קמח
כפית שטוחה מלח
שני שליש כוס שמן
כוס מים רותחים

מילוי –

טחינה

ביצים קשות

1-2 חציל מטוגן

כחצי כוס גרגרי חומוס

תפוח אדמה מבושל

פטרוזיליה

אופן ההכנה

בצק-

מערבבים את כל החומרים עד שמתקבל בצק חלק  וכשהבצק מתקרר, מרדדים ומניחים בתבנית פאי. אופים כ15 דקות, 180 מעלות ומוציאים. בשאר הבצק ליצור רצועות בצק.

למילוי הפאי-
*טחינה גולמית עם מעט מים וסוכר
*2 ביצים קשות
*חציל מטוגן
*גרגרי חומוס
*1 תפו”א מעוך
*פטרוזיליה קצוצה

וההרכבה-
לאחר שהתחתית היתה בתנור 15 דקות, להניח מעליה לפי הסדר הבא-
טחינה, תפו”א, ביצה קשה, חצילים ומפזרים גרגרי חומוס ופטרוזיליה.
מניחים מעל הכל את רצועות הבצק, מברישים בביצה, מפזרים שומשום ופרוסות שקדים ומכניסים לתנור עד שמחים.
בתאבון🥰

Shiran eliyahu harel

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *