סלט עגבניות חריף
מאת – אילנית כרבי
המרכיבים –
3 עגבניות
2 פלפלים חריפים
2 כפות שמן זית
מלח לפי טעם
מיץ מחצי לימון/מעט מלח לימון
פלפל שחור גרוס
מעט כוסברה קצוצה
אופן ההכנה –
במקום תהליך הבישול הארוך על הגז,
הכנסתי לתנור על 250 מעלות את העגבניות והפלפלים החריפים וצליתי אותם מכל הצדדים , שיטה מהירה ופשוטה לבשל אותם.
לאחר מכן נקלף ונחתוך לקוביות קטנות.
נשים בקערה ונתבל .
נגיש בשולחן בכל ארוחה זה מתאים וכלכך טעים.
תגובה אחת על “מטבוחה פטנט בשיטה מהירה וקלה להכנה”
הסלט מעלף