פשטידת תירס ופטריות!!
שזופה וטעימה!!
מאת – הילה אליאב עמיר
המרכיבים –
3 ביצים
כוס גבינה צהובה מגורדת
גביע קוטג’
2 כפות שמנת חמוצה
2 כפות קמח
כוס פטריות
2 כוסות גרגירי תירס
כוס גבינה בולגרית מפוררת
כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה –
בקערה, לטרוף את הביצים, להוסיף את שאר המרכיבים חוץ מהקמח, ולאחר מכן להוסיף לבלילה כף קמח ולהמשיך לטרוף עד שהקמח נבלע.
לאחר מכן להוסיף את הכף השנייה של הקמח, וטורפים עד שהקמח נבלע.
מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות 40 דקות ובודקים שהקיסם יוצא יבש.
בתאבון!!!