דג מטוגן בטעם של פעם – כמה פשוט ככה טעים
האוכל של פעם הוא הכי טעים מסכימים איתי
ממש כמו של סבתא
מאת – נטלי חדד
המרכיבים-
6-8 פילטים של מושט או כל דג אחר
מלח
לימון
3 ביצים
2 כפיות שום כתוש
חצי לימון סחוט
פטרוזיליה קצוצה
מעט חוויאג’ וכורכום
מלח
פלפל שחור
צלחת עם קמח
אופן ההכנה –
לחתוך כל פילה ל-2 .
להשרות כמה שעות במלח ולימון.
לשוטף ולסחוט היטב.
לשים בבלילת הביצים עם כל התבלינים והשום.
לתת לזה לעמוד חצי שעה לפחות בבלילה.
לטבול בקמח ושוב בבלילת הביצים ואז לשמן.
לטגן כמו שניצלים.
בתאבון
8 תגובות על “דג מטוגן בטעם של פעם – כמה פשוט ככה טעים”
כל הכבוד טעים מאוד
תודה
יצא טעים מאוד תודה
מעולה
יש להוסיף קמח לרשימת המצרכים/ מרכיבים
מעולה טעים ומיוחד עם הרבה עסבי תיבול ושום
תודה
ממליץ על קמח טמפרה כציפוי